IT-rådgivning: Undgå Freebie Mooching sessioner

I starter en IT consulting business, Sørg for at du undgår udvidet “freebie mooching sessioner” forklædt som salg opkald. Kontroller, at ikke du der for endeløse timer af brain-picking, der fører ingen steder.

Du behøver at vide præcis, hvilke former for udsigterne til at fokusere på på alle tidspunkter. Dette vil drive din kvalifikationsprocessen mod de større sweet spot små erhvervskunder.

Hvem til at tale med

For din IT behøver consulting business, du at vide, hvad slags perspektiver du bør tale med på netværksarrangementer. Du bør dimensionering op mennesker inden for de første 30 eller 60 sekunder af samtalen.

Finde ud af, hvad de gør, hvad deres virksomhed er ligesom, har de og bruge computere, og hvor mange computere de har. Disse er de tre eller fire centrale spørgsmål, der vil bestemme, meget hurtigt, uanset om du taler med en person, der har fået en fremtid eller om du helt spilder din tid.

Få en revisor

Forsøg ikke at blive en ekspert på momskode. Få en god revisor tidligt. Der kan også være en virkelig stor henvisning kilde, ikke kun for deres virksomhed, men for din IT rådgivning forretning.

Klient erhvervelse Business

Husk, at når danner en ny IT-konsulent virksomhed, du ikke er i technology business; i hvert fald ikke for de tidlige faser af din virksomhed. Du befinder dig i klient erhvervelse business.

Som IT rådgivning forretning vokser, dit fokus kommer til at være mere på at levere teknologi tjenester til disse klienter, men i de tidlige stadier, ikke bekymre dig om at holde med det nyeste og største det ting.

Den nederste linje om IT-rådgivning

Det vigtigste for din start-up IT consulting business er at finde god, solid, langsigtede, højtlønnede, støt små erhvervskunder i at sweet spot.

Copyright MMI-MMVI, PC Support Tips. com. Alle verdensomspændende rettigheder forbeholdes. {Opmærksomheden Forlag: Live hyperlink i forfatter ressource box påkrævet for overholdelse af ophavsret}

2 thoughts on “IT-rådgivning: Undgå Freebie Mooching sessioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.