Sådan slipper man af med sort under øjencirkler

Kolde kompresser kan bruges til at lindre anstrengte kapillærer omkring dine øjne. De beroligende og antiinflammatoriske egenskaber ved grøn te gør det til et ideelt middel til anstrengte kapillærer. Mintblade indeholder mentol, som forbedrer blodcirkulationen og reducerer puffiness omkring øjnene. C-vitamin, der findes i mynte, kan også lysne huden omkring dine øjne. For at reducere mørke rande og puffiness kan en kølig komprimering påføres området under øjnene.

Kolde teposer kan bruges til at reducere mørke rande. Du kan også anvende kamille og grøn te te poser til mørke rande. Dette kan medvirke til at reducere udseendet af rynker. Sørg for at afkøle teposerne, før du påfører dem på din hud. Lad dem sidde i 10 minutter, og skyl dem derefter med varmt vand. E-vitamin er en god kilde til vitamin A, som kan reducere mørke rande. Mandelolie kan blødgøre huden og er blødgørende. Placer nogle på de områder, der er berørt, og lad dem sidde et stykke tid.

Kokosolie og kakaosmør har mange anvendelser, herunder behandling af mørke rande. I ca. 30 sekunder påføres olien på området under øjnene. Du kan også bruge mælk som en behandling for misfarvning af huden. K-vitamin i agurker kan reducere puffiness og mørke rande. Koffeinsyre findes også i agurker, som virker som en antiinflammatorisk.

Drik otte glas vand om dagen for at reducere mørke rande. Spis også masser af frisk frugt, grøntsager og drik rigeligt med vand. At bære en bredskygget hat og store solbriller udendørs er en god måde at undgå overeksponering for sollys. Sigt efter otte timers søvn hver nat. Undgå overdreven natriumindtagelse. Væskeretention omkring øjnene kan også føre til mørke rande.

Du kan også reducere mørke rande ved at sove på ryggen, ikke på maven. Dette vil reducere væske og blod omkring dine øjne og holde din rygsøjle og nakke i justering. Du kan ifølge artikel på sleep zone også bruge et produkt med C-vitamin, lakridsekstrakt eller kojicsyrer til at hjælpe. Disse ingredienser kan reducere melaninproduktionen, som er ansvarlig for at mørkere huden. Solcreme anbefales for at beskytte huden mod yderligere solskoldninger.

En anden almindelig årsag til misfarvning er allergier. Selvom sæsonbestemte allergier let kan behandles, er det vigtigt at undgå visse kemikalier og fødevarer. En allergiker kan hjælpe med at identificere årsagen til dine mørke rande. Multivitaminer kan også være nyttige til at reducere sværhedsgraden af mørke rande. Endelig bør en hudlæge konsulteres for at afgøre, om du har en kemisk eller fødevareallergi.

Stress, dehydrering og mangel på søvn er alle faktorer, der kan forårsage mørke rande omkring dine øjne. Det er vigtigt at drikke nok vand hver dag, men du bør undgå væsker før sengetid. Bivirkninger af nogle medikamenter kan omfatte væskeretention og udvidede blodkar. Tal med din læge, hvis du tager receptpligtig medicin. Gnid ikke dine øjne kraftigt, da dette kan forårsage skade på blodkarrene eller huden omkring øjnene.