Hvordan man kan tiltrække og fastholde en personlig assistent

Hej!
Mange ledere vil ofte sige deres personlig assistent er uvurderlig for dem men de ofte behandler dem som om de ikke er.
Dag efter dag, uge efter uge PA er på kontoret, slogging væk og sørg for, at arbejdet bliver udført. I mange tilfælde er det den PA, der holder virksomheden / afdeling sammen.
Mange af dem er så samvittighedsfuld, de vil ikke tage tid ud og vil forblive på deres skrivebord, indtil arbejdet er udført. Ikke alene er de integrerende til afvikling af enhver virksomhed, deres indkomst og den måde de behandles måske ikke altid afspejle betydningen af deres rolle.
Jennys historie
Jenny har arbejdet for sin nuværende arbejdsgiver for de seneste tre år og nyder grundigt sin rolle som personlig assistent til General Manager. De har et godt samarbejde.
Hvis hun kræver lejlighedsvis eftermiddag eller morgen ud til at behandle personlige spørgsmål, alle hun har at gøre er at bede. Hendes chef roser hende regelmæssigt for hendes bidrag og belønner hende… undertiden monetarily og andre gange med en middag ud eller film billetter når de opnår deres salgsmål.
På grund af denne holdning med sin arbejdsgiver, hun gør sit yderste bedst i sit arbejde og aldrig tænker to gange på overarbejde på ulige lejlighed. Faktisk arbejder hun dobbelt så hårdt, fordi hun er værdsat og har nogle fleksibilitet i sin arbejdstid.
Dette er en helt anden situation til Jennys tidligere arbejdsgiver. Jenny havde arbejdet for en anden organisation, hvor sin chef var ‘gift med jobbet’. Selv om han havde en kone og familie, hans adfærd ikke afspejler dette. Han arbejdede alle timer af dagen og natten og kunne ikke forstå hvorfor alle andre gik hjem kl.
Selv om hun gjorde sit yderste bedst at organisere ham og få arbejdet gjort til tiden, vil han altid bede om opgaver der skal gøres lige da hun var ved at blive klar til at forlade for dagen.
De mange gange når hun arbejdede tilbage eller tog arbejde hjemme, så hendes chef ville have, hvad han ønskede til den næste morgen, takkede han aldrig hende. Han overtog bare, det er hvad hun skal gøre. Han har aldrig overvejet hendes behov. Hun var en enkelt forælder og derfor havde større ansvar. Hun havde et liv også. Hendes chef var på den anden side så heldig at have en kone, der virkede og tog sig af deres personlige liv.
Før Jenny at blive i denne rolle, var der tre andre personer, der havde arbejdet i sin holdning, og hver enkelt havde varet mindre end 3 måneder.
Jenny havde nok, hun forlod efter 6 måneder og fundet sin nuværende position. Det var ikke de penge, der var hendes vigtigste spørgsmål. Det var den fleksibilitet og påskønnelse. Selv om hendes chef var behageligt nok, forstå han bare ikke at der er mere at arbejde med nogen end blot at betale deres løn.
Lære at kigge efter dine folk
Så snart du har folk til at styre, er den vigtigste færdigheder du har brug for at lære hvordan man ser efter dem.
Hver klient jeg har coachet vil ofte sige deres største udfordring er de mennesker, der arbejder for dem.
Der er mange grunde til dette herunder ansætte de forkerte mennesker til at begynde med og de mest almindelige være manager/chef… de har ikke udviklet færdigheder på at være en mesterlig manager.
Hvad chef ønsker:
Nogen der kan bruge deres initiativ, træffe beslutninger i deres fravær og udføre opgaver uden opsyn.
En person, de kan stole på og tage mange af de grundlæggende administrative opgaver fra dem så chefen kan bruge hans/hendes tid på vigtigere opgaver.
En person, der kan organisere dem (og i nogle tilfælde være et sind-reader).
En assistent, der er deres højre person og kan holde alting kører problemfrit.
Hvad PA ønsker:
En chef, som de kan kommunikere med.
En chef, der forstår, at når de får opgaver at gøre, selv om de måske har taget 2 minutter at diskutere, kunne tage PA 2 dagene at fuldføre med alle de afbrydelser, de har fra andre.
En chef, der indser, at PA er en person, der har at gøre mange opgaver samt besvare alle telefonopkald og ofte har mange afbrydelser i deres dag, hvilket kan få dem til at få meget med deres arbejde.
En chef, der sætter pris på dem, og indser at PA har et liv uden for arbejde og har behov for timeout for ligesom de gør.
At blive anerkendt på regelmæssig basis at de er vigtige. De også nødt til at være renumerated for deres værdifulde bidrag og bør have regelmæssig ydelse vurderinger og tilbydes incitamenter.
Det sidste ord
Når ansætte en personlig assistent Sørg for er de den rigtige pasform. Hvis du leder efter er en person, der kan være yderst fleksible i deres timer og kan komme tidligt og ophold sent, så sørg for, at personen i lige personlige situation at gøre. Ved hjælp af vores uvurderligt værktøj kan hvordan man kan ansætte Right People spare dig tid, penge og stress før du går gennem processen.
Ansætte folk er en færdighed i sig selv. At holde dem glade, således at de vil være en vigtig del af din virksomhed er en anden historie. Se kig efter dine folk, og de vil se efter du
Har en dejlig uge
Lorraine Pirihi

23 thoughts on “Hvordan man kan tiltrække og fastholde en personlig assistent

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

  2. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

  3. We absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be what precisely I’m looking for. Does one offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of the subjects you write in relation to here. Again, awesome web log!

  4. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

  5. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.