3 måder at kickstarte din hjemme-baseret virksomhed

En masse mennesker ikke klar over, at iværksættere spiller en stor rolle i vores samfund.
Når du sammensætte det samlede antal iværksættere, de tæller som de største finansielle bidragydere til vores nation ’ s rigdom. Hvis bare politikerne ville give tilskud til at finansiere små virksomheder, økonomien ’ s vækst kunne være skyndte.
At kende de indlysende økonomiske belønninger og spiller en vigtig rolle for samfundet af virksomhedsejere, mange personer stræber efter at blive iværksættere. Faktum er dog, at flere virksomheder mislykkes, og aldrig take-off fra jorden på grund af én ting: manglen på passende og tilstrækkelig viden om hvordan man starter en rentabel forretning. I denne artikel, vil jeg forsøge at give praktiske strategier på hvordan at køre en vellykket business start-up.
Første: finde muligheder i din egen baghave. Kig på efterspørgselssiden ved at observere dit nabolag. Det er godt at vurdere close to home efterspørgsel for startere. Bortset fra kendskab til området, vil fortrolighed med kunden være en enorm fordel.
Dit nabolag er ikke strengt din hjemadresse. Det kan være ethvert område, kan du blive fortrolig med. Det kan være Universitet nærhed. Efter alt, tilbringer en studerende mere tid i skolen vis-à-vis sit hjem. Fortrolighed med efterspørgsel i området vil afsløre disse forretningsmuligheder.
Derfor, en spirende iværksætter ville simpelthen fortsætte denne erklæring:
” Hvordan jeg ønsker noget sådant var tilgængelige i skolen, mens jeg var elev! Og dette er … ”
På samme måde kan man sige om hjem:
” Hvor ville jeg ønske at noget som dette var til rådighed i nærheden af det sted, hvor jeg bo! Og dette er …. ”
For blot at nævne et eksempel: du er til bage kager. Hvorfor ikke tjekke om der er mulighed for at levere din lokale diners med dine bagte produkter? Finde ud af, hvis neighborhood behov en anden leverandør af bagværk. Hvis der er ingen sådan efterspørgsel i dit velkendte område, kigge efter et andet område, hvor din levering har sit krav.
Udsagn som disse indikerer et ønske om noget, der ikke endnu er tilgængelige i området. Denne tilgang er baseret på en ’ s fortrolighed med efterspørgslen.
For det andet, skal du vælge en mulighed, der bringer bedste frem i dig. Vælg ikke mulighed for rent på grund af sin indkomst potentiale. Indkomst er en naturlig konsekvens af iværksætteren ’ s passion som udtrykt i enterprise set-up.
Ikke desto mindre, før du vælger muligheden, tilbringe engang definerer din personlige vision, mission og værdier. Dette er et afgørende fundament af stor iværksættere. De ved, hvad de ønsker for sig selv, (personlige vision).
De ved, hvad de lever (personlige mission). De ved, hvad de lever af (personlige værdier). Disse tre elementer udgør fundamentet for passion.
Lige så vigtigt er gør en personlig vurdering. Hvad er du god til? Hvad er du ikke gode til? Med andre ord, skal du kende dig selv. Stor iværksættere vide sig meget godt.
Kun når disse besvares tilfredsstillende kan du beslutte, hvilke muligheder er der skal gribes. Det er imidlertid bemærkelsesværdigt, at når chance-søger, det ikke er pre screenet af personlige ønsker og evner. Ikke skærmen ud muligheder bare fordi du ikke har mulighed for at gøre det Søge og identificere de muligheder, der er nuværende/tilgængelige i dit område. Derefter skærmen dem mod din personlige vision, mission og værdier. Disse screenede muligheder er dem, du kan være lidenskabelig omkring. Du vil være passioneret omkring det, fordi det vil tjene som et redskab for dig at nå dine personlige vision, mission og værdier.
Efter at have besluttet hvilken mulighed for at forfølge, gribe den. Gribe den meget hurtigt, da vinduerne i lejligheden er åbne og men kan lukke lige så hurtigt. Husk på, du ikke er den eneste person, der er på udkig efter muligheder for at gribe. Husk at der er andre, der har øjne, ører og andre sanser til at identificere muligheder. Iværksættere gribe med hurtighed af vinden.
Endelig, bruge din personlige vurdering til at guide dig til at bestemme, hvordan lejligheden kan gribes hurtigt. Hvis du har en kapacitet til at gøre det selv, så vent ikke nogen yderligere. Gennemføre den på en gang. Desuden, hvis du ikke har alle de nødvendige funktioner til at gøre, umiddelbart identificere, kilde, og mobilisere dem lige med det samme. Gennemføre på én gang. Vær ikke store højre væk. Begynde i det små, i forhold til dine ressourcer og kapaciteter. Når din forretningsmodel virker, vil der være masser af folk villige til at låne penge til dig. Gennemføre på én gang.
Mennesker, der venter på noget andet at kunne drive forretning før du går videre på deres egen krop er ikke iværksættere. De er investorer og er ikke nødvendigvis iværksættere.
Real iværksættere Vent ikke for nogen anden til at begynde at flytte. Real iværksættere er banebrydende. De er entrepioneers.

12 thoughts on “3 måder at kickstarte din hjemme-baseret virksomhed

  1. I’m also commenting to let you be aware of of the brilliant discovery my child encountered checking the blog. She came to understand a lot of details, including how it is like to have a marvelous coaching character to get certain people completely comprehend a variety of complex issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for coming up with such essential, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Ethel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.