MartinLogan Motion 35XTi Reol Højttaler Anmeldelse

Den ældre og mindst effektive møller langsomt vil blive udfaset og erstattet med nye møller i stand til at opretholde eller endda forbedre inddrivelsen priser, mens deres forsyninger, er at skifte til mindre diameter logfiler. De fleste stepper motorer har spindler, der er 5 mm i diameter. 5mm boring, men det synes vanskeligt. Bruge en trykt remskive vil give dig omtrent de samme resultater, som hvis du bruger en MXL remskive/bælte kombination med den forkerte huldiameter størrelse. Tid til at opbygge den remskive aksel for Z-aksen. Dette er typisk gjort med ark papir-faced gipsplader – hvilket giver et meget lille bidrag til en brand -, der er fastgjort til den udsatte manipuleret træ produkt overflader, og er konstrueret til at beskytte træet bag for en udvalgt periode.

Disse 4×8 foden af MDF plader er faktisk 49 x 97 cm. MDF-træ har en selv tæthed overalt og er glat på begge sider, hvilket betyder, at det kan være malet eller lakeret nemt, og let bearbejdet, mdf pladerne slebet og boret uden skader. Brolægning kan være faste eller ikke faste. Den remskiver sig selv kan være trykt. Country style kabinet døre kan leveres i en rustik farve finish tilpasset med en farve efter eget valg fra Landmændenes Oprindelige Farve Palet af klassiske, rustikke hvide og cremer, som er præ-understregede at tilføje karakter. Brug boremaskinen alle de huller, som er boret. Lineære lejer har M5 huller til skruerne. Når du strammer skruerne den størrelse ville ikke påvirke faktisk. Jeg plejer at bore en enkelt størrelse større.

nogle analytikere, at de foranstaltninger, der træffes af Akeredolu-ledet regering er en af de bedste forretningsmæssige beslutninger staten nogensinde har fundet, som har det ændret sig til det narrative i den stat, fra at være en civil service-økonomi til en industri-baseret økonomi. Mens idriftsættelse af projekter, Formanden beskrevet alle de projekter, der udføres af Akeredolu inden for de sidste tre år i embedet som bemærkelsesværdigt, at den bekræfter, at hub ville bringe en positiv virkning på folk, der af staten. Mens jeg ventede på, at den nye håndtag til at ankomme jeg besluttede at gøre min garage rodet igen og skære nogle træ for sjov. Og startede med en fejl:D med henblik På at skabe min X-og Z-aksen jeg købte en 100X100x10mm aluminium plade og ikke til at skære det i henhold til mit design. Jeg har ingen faglige værktøjer til at skære det tykke aluminium. Det er utrolig svært at skære det tykke aluminium præcist, hvis du ikke har store maskiner som mig.

bemærk Også med i billedet, at jeg trykker på alle de vej gennem den tomme, så jeg ikke er nødt til at vende hanen ud af den tomme. Eller måske har du brugt en masse tid på at stirre på tomme vægge. Nu er det tid til at skære stål hærdet rod i henhold til mine behov for Z-aksen befordring, der rent faktisk vil opholde sig på X-aksen. Så det er skåret og fortsætter med at presse. Nu, fra MDF jeg markerede huller til lineære lejer for Z-aksen transport og borede dem med boremaskinen. Jeg brugte Pritt at lim det på MDF til boring af huller.

jeg tæller sank huller, så skruen vil være flugter med overfladen. De mest populære valg af materialer til badeværelse frysere er krydsfiner, spånplader og medium-density pap, også kendt som MDF. Disse materialer er egnede til at bygge toiletter, som de er holdbare og nemme at tilpasse til at passe din skab plads. Til dette har jeg brug for præcis mellemrum mellem X-og Z-vogne. Her har jeg boret M6, så jeg har plads til at kompensere for fejl. Der er tegn på, både fra panelet studier og harpiks performance i blowlines, der er blevet optimeret, at harpiks dråber bør være mindre snarere end større.