10 Bedste historiske fiktion lydbøger – Living Locurto

Denne app indeholder et offentligt bibliotek med hundredtusindvis af lydbøger og andet indhold. Appen har hurtigere og langsommere funktioner og kan enten justeres til 3x den normale hastighed. Du kan også indlæse dit eget indhold fra din mobiltelefon, pc eller smart-tv for også at afspille. Derfor har du masser af plads til at gemme timer og timer af musik – op til 1.000 sange med 4GB model, lydbog gratis – gratislydboeger.dk – der er en belastning af essentials for din træning eller pendler. Kærligheden til digitalt distribueret musik breder sig som vild ild over hele kloden.

Da jeg lavede et havearbejde job under mine universitetsstudier i begyndelsen af 2000’erne, navigere min daglige pendler gennem Budapest trafik ofte føltes som et stort spild af tid. Nu kan folk “lytte” til forretningsbøger, forretningsseminarer, salgs- og marketingforelæsninger og podcasts fra succesrige forretningsfolk, mens de er på farten – og når de ikke har tid til at læse. I denne bog af den tidligere FBI-vicedirektør Andrew McCabe fortæller han sin tid på agenturet op til valget i november 2016. En ord-for-ord (uredigeret) læsning af en bog for at skabe en lydbog giver anledning til en uforkortet lydbog. Alle kan også designe bogomslagene eller oprette lyd m4b-filer til e-bøger. Den lyd, der læses på denne app, udføres professionelt.

Så hvis dine tilsluttede biblioteker tilbyder lydbøger, kan du låne dem ligesom e-bøger.

Udvalgte bøger vises på dit dashboard for at vise dig det ideelle indhold, du skal læse. Børn og børn med indlæringsvanskeligheder kan nyde at lytte til deres yndlingsromaner som Harry Potter uden behov for at kunne læse skriftlig tekst. Så hvis dine tilsluttede biblioteker tilbyder lydbøger, kan du låne dem ligesom e-bøger. Hans seneste bestsellere om prisen på klubben er normalt en smule højere end i den litterære guild, men de tilbyder et stort udvalg af bøger er noget, især når kvinders romaner og litteratur i almindelighed er. Disse gratis bøger omfatter nye udgivelser, klassikere og bestsellere. Appen giver dig mulighed for at oprette et lokalt læsebibliotek på din enhed fra tusindvis af gratis lydbøger. Derudover kan du downloade lydbøger for at afspille dem senere.

Det eneste con er, at appen indeholder annoncer, men du kan betale for at fjerne dem.

Men Cog kan udøve fri vilje. Denne gratis lydbogsapp har mere end 15.000 lydbøger. Som læser kan du sortere lydbogsbiblioteket efter forfatter, genre, sprog eller titel. Sandsynligvis hans mest berømte titel er Ready Player One af Ernest Cline, som for nylig blev forvandlet til en film. Appen er meget interessant. Denne app giver dig mulighed for at læse, lytte og nyde lydbøger helt gratis. En con af denne gratis lydbog app er, at det meste af indholdet i biblioteket er licenseret til Canada og USA alene. Det eneste con er, at appen indeholder annoncer, men du kan betale for at fjerne dem. Bortset fra lydbøger indeholder appen også film og tv-shows.

Denne app kan downloades på iPhones, Android, iPads og tablets. Det har også til formål at debunking fælles myter og antagelser, som er et must for alle, der ønsker at starte deres egen virksomhed, så de kan undgå de almindelige fejl. Du er sikker på at finde det, du leder efter, og især indeholder det alle Amazons bestsellere. LibriVox har tæt på 2.000 ikke-engelsk indhold. OverDrive indeholder de bedst sælgende bøger, klassikere, nye udgivelser og meget mere. Vi har sandsynligvis brug for meget mere om dette emne. Der er springe eller tilbage med 30 sekunder funktion, som gør navigation meget lettere. Boardwalk Summer hopper fra 1940’erne til nuværende tider og tilbage igen i levende detaljer, mens de undersøger den mystiske død af en ung, urolig skønhedsdronning. Fungerer sammen med alle aktuelle iPad-modeller.